Buszbérlés sportmérkőzésekhez

Buszbérlés sportmérkőzésekhez

2020 decemberében szintén a KSI szervezésében voltunk Győrben, ahol a Felnőtt Liga játszott jégkorong mérkőzést. Remek hangulatban telt az út hazafelé is a nyertes mérkőzés után, amint azt a videó is tanúsítja. (tovább…)
Buszbérlés esküvőre

Buszbérlés esküvőre

Egy esküvő az ember életében - jó esetben - az egyetlen és  legnagyobb családi esemény, az egész életünket meghatározza, ezért nagyon fontos, hogy mindenki számára feledhetetlen élmény legyen. Amennyiben buszt bérel az esküvőhöz, sok gondtól megkíméli magát. (tovább…)
Buszbérlés dolgozók szállításához

Buszbérlés dolgozók szállításához

Egy vállalkozás vezetőjének - aki alkalmazottak megélhetéséről is gondoskodik - számos gond nyomja a vállát. A tevékenység végzésének költséghatékonynak kell lennie, ugyanakkor a dolgozók munkába járását is meg kell oldani. (tovább…)
Buszbérlés nyugdíjasoknak

Buszbérlés nyugdíjasoknak

Sokan tervezik, hogy ha nyugdíjba mennek, a felszabaduló idejüket utazgatással fogják kitölteni. Aki szeret utazni, annak ez nagyszerű terv. Még jobb, ha nyugdíjas közösséggel, pl. nyugdíjas klubbal történik, akár belföldre, akár külföldre. (tovább…)
Sátoraljaújhelyi kirándulás

Sátoraljaújhelyi kirándulás

A nyári hónapokban, augusztus folyamán Sátoraljaújhelyre látogattunk el a Központi Sport- és Ifjúsági Központ szervezésében 20 fős gyermekcsoporttal és kísérőikkel, nyári edzőtáborozás keretein belül. (tovább…)
Buszkirándulás Nőtincsre

Buszkirándulás Nőtincsre

2020. júliusában az üllői Humán Szolgáltató Központ szervezésében 20 gyermek, 2 kísérő részvételével utaztunk autóbuszunkkal Nőtincsre, az ott található Sehol szigeti Élményparkba. (tovább…)