Buszbérlés esküvőre

Egy esküvő az ember életében – jó esetben – az egyetlen és  legnagyobb családi esemény, az egész életünket meghatározza, ezért nagyon fontos, hogy mindenki számára feledhetetlen élmény legyen. Amennyiben buszt bérel az esküvőhöz, sok gondtól megkíméli magát.

Akár az esküvőszervező szervezi a nagy eseményt, akár a szülők, vagy maga az ifjú pár, számos dolog van, ami balul sülhet el. Ezeket mindenképpen el kell kerülni. Ezek közül a legfontosabb, amitől a menyasszony és a vőlegény is a legjobban tart az az, hogy a násznép nem ér oda idejében az esküvőre.

Egy esküvő – bár gyönyörű és megható esemény -, de ezzel együtt rendkívül feszített tempójú is, az időpontokat tartani kell. Ha az anyakönyvvezető délután 16 órakor vár minket, hogy összeadjon, nem érhetünk oda 17 órára, mert akkor esetleg már másik pár mondja ki a boldogító igent.

Az sem vigasztaló, ha a menyasszony és a vőlegény ott vannak, de egyikük vidéki rokonságának a fele még úton van. Túl nagy jelentőségű egy esküvő ahhoz, hogy megelégedjünk a csonka létszámú násznép jelenlétével.

Sok esetben a templomi és a polgári esküvőt más-más helyszínen tartják meg. A két helyszín között jó, ha gyalogosan lehet közlekedni, de ez  nem mindig van így. Az is idegeskedés forrása, hogy mindenki idejében átérjen az anyakönyvi hivatalból a templomba.

Mindezt megoldja, ha az egész násznépet egységesen autóbusz hozza-viszi. Azon túl, hogy mindenki egyszerre ér a helyszínre, a bulizás már a buszban elkezdődhet, a vezetés nem akadályozza a rokonokat abban, hogy jól érezzék magukat.  A menyasszony nyugodtan készülődhet, nem kell idegeskednie a vendégek időben történő megérkezése miatt.

A fentieken kívül mi az előnye, ha buszt bérelünk az esküvőhöz?

  • Az a jó, ha az esküvőnk alkalmával nemcsak mi vagyunk felhőtlenül boldogok, hanem a rokonaink, barátaink is. Ezt elősegíti, ha a vendégeknek nincs gondjuk az odaérkezésre, hazautazásra, parkolásra, tankolásra, autómosásra. Csak a saját jó közérzetükről, jó étvágyukról, táncos lábukról kelljen gondoskodniuk.
  • Ha a násznép autóbusszal van mozgatva, az emberek egy tömegben indulnak és érkeznek a különböző helyszínekről. Így sokkal flottabbul, rendezettebben megtörténhet a helyfoglalás a templomban, a házasságkötő teremben, nem beszélve az étteremről.
  • Jobb, ha nem kell aggódnunk amiatt, hogy valamelyik rokonunk egy-két stampedli ital elfogyasztását követően üljön a volán mögé. Így biztosítva van a kapatosabb vendégek szállítása is.
  • Ha a násznép egy része vonattal érkezik, valakit ki kell küldeni a pályaudvarra, csomagokat kell cipelni. Autóbusz bérlése esetén ez kimarad.

Cégünk az elmúlt 15 év során rengetegszer szállított esküvői vendégsereget. Pontos, megbízható buszvezetőinket semmi nem tarthatja vissza attól, hogy betartsák az időpontokat, azon kívül tudják kezelni a kapatosabb vendégeket is.  Átérzik ügyfeleik aggodalmait. Szeretik az esküvők hangulatát.

Megosztás:

Shares