Buszbérlés osztálykirándulásra

Cégünk fennállása alatt legtöbbször gyermekek szállítására vették igénybe a buszbérlés szolgáltatásunkat. Sokszor mentünk osztálykirándulásra belföldre és külföldre is.

Egy osztálykirándulás rendkívül izgalmas esemény, diáknak, tanárnak, szülőnek egyaránt. Míg a diákoknak nagyszerű élmény, addig a tanároknak óriási felelősség, a szülőknek pedig folyamatos aggodalom.

Ha szülők vagyunk, tartunk attól, hogy a gyermekünk

  • nehogy elvesszen, elkóboroljon, vagy valamelyik pihenőnél lemaradjon a buszról.
  • nehogy baleset érje.
  • nehogy elveszítse, vagy ellopják pénzét, iratát agy valamilyen más értéktárgyát.

Legféltettebb kincsünk a gyermekünk, egyáltalán nem mindegy, hogy az osztálykiránduláson milyen busszal és ki szállítja  őt.

Miért érdemes minket választania, ha osztálykirándulást szervez, akár belföldre, akár külföldre?

 1. Már rengetegszer vittünk gyermekeket osztálykirándulásra, és bárhová is vezetett az utunk, mindig jó hangulatban, balesetmentesen zajlottak ezek az utak. Többször voltunk az országon belül a Balaton mellett, más népszerű fürdőhelyeken és külföldön is. Ismerjük a környező országok turista látványosságait, az utazási feltételek sajátosságait a különböző országokban.
 2. Mi, mint a busz vezetői szintén szülők vagyunk, meg tudjuk érteni a szülők aggodalmát, ezért fokozottan figyelünk a biztonságos közlekedésre.  Odafigyelünk, hogy az utazás folyamán a gyerekek be legyenek kötve. Ismerjük és betartjuk az előírt sebességkorlátozásokat. A biztonságos személyszállítás a számunkra az első, semmiféle program azt nem írhatja felül. Ettől függetlenül úgy szervezzük az indulási és érkezési időpontokat, hogy elég elegendő időközi megállás mellett is megfelelő időtartam legyen a pontos érkezéshez.
 3. Figyelünk a busz műszaki állapotára is, nem indulunk el elhanyagolt, ellenőrizetlen járművel.  Elsődleges szempont, hogy az autóbusz kitűnő műszaki állapotban, esztétikusan, tisztán álljon készen az indulásra. Az autóbusz vezetője pedig rendelkezik minden előírt engedéllyel és egészségügyi alkalmassági vizsgával, ami garantálja a biztonságos utazást.

5 indok, amiért osztálykirándulásra a buszbérlést válassza a vonat helyett:

 1. Egy osztály 25-30 gyerekből áll, de van, amikor 50-en is vannak, akik részt vesznek az utazáson. Tapasztalatból tudjuk, ennyi gyermeket nyilvántartani, figyelemmel kísérni embert próbáló feladat. Mégis az autóbuszban lényegesen könnyebb a létszámellenőrzés.
 2. Csak ott és akkor állunk meg, amikor és ahol szükséges, nincsenek menetrend szerinti állomások, ahol véletlenül vagy viccből leszállhatnak és lemaradhatnak.
 3. Az indulás és az érkezés időpontját rugalmasan tudjuk igazítani az igényekhez. A menetrend szerint közlekedő vonat esetében erről szó sem lehet.
 4. Míg az autóbusszal konkrétan az uticél bejáratáig, vagy a közvetlen közelébe tudunk parkolni, addig a vonatról történő leszállás után a gyerekeknek gyalog, a csomagokat cipelve kell a konkrét uticélhoz eljutni, ami annál embert próbálóbb feladat, minél fiatalabb osztályról van szó. Az is előfordulhat, hogy további közlekedési eszközt kell igénybe venni ehhez.

Megosztás:

Shares