Cégünkről

Cégünk 2005-ben alakult  belföldi autóbusz kölcsönzés tevékenységi körrel, majd az évek múltával bővítettünk a nemzetközi személyszállítás irányába. Az elmúlt 15 évben folyamatosan törekedtünk az autóbuszok modernizálására, hogy a megrendelőink kényelmesen és biztonságosan élvezhessék az utazást. Ez azt eredményezte, hogy egyre több megrendelést kaptunk és állandó ügyfeleink lettek. Utazásainkat tapasztalt, udvarias autóbuszvezetők,  ezáltal elégedett utasok jellemzik.

A buszvezetőről

A vállalkozás és a busz vezetőjeként az elmúlt 15 évben megrendelőinkkel bejártuk Európát és Magyarország legtöbb táján megfordultunk.

Rendelkezem a busz magyarországi és külföldi vezetéséhez szükséges minden képesítéssel és hosszú évek gyakorlatával.
Tisztában vagyok a vezetésre vonatkozó előírásokkal és utasaink és a magunk biztonsága érdekében messzemenőkig betartom azokat.

A buszról

A busz 50 személyes (49 + 1 fő) szállítására alkalmas, kitűnő műszaki állapotban lévő Mercedes Benz típusú.
A buszunk műszaki állapota szintén óriási jelentőséggel bír a problémamentes és biztonságos utazás szempontjából, ezért arra is kiemelt figyelmet fordítunk, hogy 2-3 évente fiatalabb, jobb műszaki állapotú járműre cseréljük.

A mostani forró nyarak már általánossá váltak, ezért a buszban a klíma az alapfelszereltség része.
Pár évtizede a buszokon nem volt lehetőség biztonsági öv használatára, ez mára megváltozott. A mi buszunkon az utasok beköthetik magukat.
Lehetőség van kávéfőzésre, DVD, CD, TV használatára.
 

A busz képekben

Megosztás:

Shares